Restauracja

jesteśmy zaufanym partnerem dla firm

Dowiedz się więcej

Restauracja T-bone

Wine Bar & Steak House - Najlepsza Restauracja w Wiśle


Restauracja Wisła. Niewątpliwym wyróżnikiem Hotelu Mercure w Wiśle jest restauracja – ,,T-bone - Wine Bar & Steak House” – wyjątkowe miejsce na mapie kulinarnej Beskidów. ,,T-bone” został uznany za najlepszy lokal gastronomiczny powiatu cieszyńskiego w 2015 roku przez czytelników Dziennika Zachodniego i portalu Nasze Miasto.

Nasza restauracja słynie z wykwintnego menu, którego głównymi bohaterami są przepyszne steki z najlepszej sezonowanej wołowiny – polskiej i amerykańskiej – oraz wyśmienite wina z całego świata, których aromatem przenika nasza doskonała kuchnia. Kucharze ,,T-bone” są przygotowani do swojej pracy perfekcyjnie, wysmażając steki według indywidualnych życzeń Klientów.

Restauracja T-Bone, Ul. Kopydło 20, Telefon: 033 855 38 09

Wybrane pozycje z naszego nowego menu:

Tradycyjny oscypek                 
Oscypki z grilla z wędzonym boczkiem, suszonymi śliwkami i sosem żurawinowym

Rolada śląska z kluskami i modra kapustą   
Tradycyjna rolada śląska z kluskami , modrą kapustą i sosem  pieczeniowym

Comber jagnięcy z placuszkami rosti         
Nowozelandzki Comber Jagnięcy z placuszkami rostii,fasolką szparagową i sosem Bazyliowo miętowym

Rib-eye steak                             
Stek z antrykotu bez kości. Jest stekiem bardzo  soczystym. Charakteryzuje  się  znacznym otłuszczeniem, jego znakiem rozpoznawczym jest tak zwane oko marmurku występujące w  środkowej  części   steka.

T-Bone steak                               
Stek z rostbefu z kością i polędwicą. Jest stekiem jedynym w swoim rodzaju, ponieważ posiada dwa rodzaje mięsa, rostbef i polędwicę a przedzielony jest kością w kształcie  litery „T”.

Top-sirloin                               
Stek z  rostbefu  bez  kości. Stek  ten  charakteryzuje  się  delikatnością i  bardzo małym otłuszczeniem występuje  tak zwana mała struktura marmurka.

Angus                                      
Stek z Angusa z łopatki. Black Angus to najlepsza rasa mięsa wołowego wyhodowana na steki, wykrawana z  „serca  łopatki”, charakteryzuje  go marmurek  i  specyficzny smak.

Serdecznie zachęcamy Państwa do składania zapytań poprzez formularz kontaktowy
Aktualne oferty specjalne:

Klub Hotel Wisła Mercure

Nie przegap najlepszych okazji! Dołącz do naszego klubu mailowego aby raz w miesiącu otrzymywać informacje
o najnowszych zniżkach i pakietach pobytowych w Hotelu Wisła Mercure.

Hotel Wisła Mercure jest beneficjentem projektu

Logo programu europejskiego